ΕΦΕΤΕΙΑΚΗ ΠΛΑΚΑ

justice-10.jpg 

ΕΦΕΤΕΙΑΚΗ ΠΛΑΚΑ

Φευ, ο κύβος ερρίφθη! Και μάλιστα κατακούτελα, πάνω στην κούτρα της Δικαιοσύνης, των Θεσμών και της Ιστορίας. Λοιπόν, το Εφετείο στη Φούλαμ, πρωτεύουσα του …Φουληστάν (περιοχή εκείθεν του Αχελώου, για όσους δεν γνωρίζουν). Χαρείτε ουν «Αργείοι», παρέα με την αιδώ σας!

Την απόφαση δεν την πήρε ο «κολέλας» Πρωθοικουρός μας, ούτε ο Θίασος Σκιών του οποίου προϊσταται. Ως Πόντιος Πιπιλάτος την μετακύλησε (κατά παραχώρηση εξουσίας) στην κάστα των «γουνοφόρων» Πιλάτων, παγίως και προθύμως ευηλάτων στις εντολές των κηδεμόνων τους. Η Θέμις, σε παραλλαγή σπιτωμένης Μαγδαληνής, με οφθαλμούς ιέρακος και τον ζυγό «φτιαγμένο», πήρε τις «αποφάσεις» της για το προειρημμένο. Η Ιερά Πόλις εάλω, για πολλοστή φορά στη σύγχρονη ιστορία της, προς τέρψη των νεοπλούτων της ηθικής, των νεοβαρβάρων της πολιτικής και της επιλήσμονος Πολιτείας. Πολιτεία νονών, νάνων και ανόων. Της κουμπαριάς, του …αλυτρωτισμού της μάσας και  του ασύστολου φαφλατισμού. Με τέτοιο «αυτοσεβασμό» και τοιούτους φωστήρες της τρισηλιθίου φαυλότητας και πολύπλευρου αμοραλισμού, δεν είναι τυχαίο που καταντήσαμε χώρα της καρπαζιάς, της παπαριάς, της ξεφτίλας και της διεθνούς ανυποληψίας. Ανερμάτιστο σαπιοκάραβο ριγμένο στο πέλαγος.

 Όταν ένα Κράτος δεν σέβεται τους θεσμούς του και την ιστορία του, τι ελπίδες διατηρεί στην αναζήτηση των δικαίων του σε διεθνές επίπεδο;  Απολύτως ΚΑΜΜΙΑ!!! Ανύπαρκτα «έθνη» με χθεσινοβραδυνή κρατική υπόσταση παίζουν τον «παπά» στην πλάτη μας. Κι εμείς τάχατες καμωνόμαστε για «ηγεμόνες» των Βαλκανίων, ζήτουλες της αξιοπρέπειας και ψοφοδεείς στα φόρα, «συμμάχων» τε και συνεταίρων! Άμα πάρεις φόρα για την κατηφόρα, πια το παρελθόν σου δεν σε σταματά. Ας ευχαριστήσουμε τους νεότουρκους που είναι ευγενείς και δεν μας έχουν πάρει ακόμα παραμάζωμα!

Όσον ούπω έρχονται οι γιορτές της Εξόδου. Προσωπικά θα θεωρούσα προσβολή την πρόσκληση οποιουδήποτε εκ των εκλεγμένων βουλευτών του νομού μας, πάσης αποχρώσεως, και φυσικά  εκπροσώπων της «κυβέρνησης». Χορτάσαμε από περατζάδες και φληναφήματα. Όταν τους χρειαστήκαμε όλοι μας γύρισαν τις πλάτες. Στον αγύριστο λοιπόν! Τα μνημόσυνα τα κάνουμε καλά και μόνοι μας!

mask01.jpg

 

~ από MAKIS στο Μαρτίου 22, 2008.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: